De leukste slinger ter wereld !

Het idee voor mijn eigen slinger  is ontstaan tijdens een feestje. Een eigen slinger ontwerpen zou dat niet ontzettend leuk zijn ! Een met unieke versieringen en persoonlijke teksten. Een met foto’s, tekeningen of bloemblaadjes. Een slinger ontwerpen die een feest pas echt persoonlijk én compleet maakt. Mijn eigen slinger is revolutionair en tegelijkertijd zo simpel als het maar kan.

Maak jouw eigen slinger

Mijn eigen slinger bestaat uit 12 of 24 transparante insteekvakken, die je zelf kunt vullen.

  • Via onze uitgebreide ontwerpmodule bijvoorbeeld. Je ontwerpt jouw eigen unieke slinger online en kiest uit vele achtergronden, kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij drukken af en sturen het naar je huis.
  • Ook kun je de eenvoudige ontwerpmodule gebruiken. Online een ontwerp maken en thuis printen. Je kiest een achtergrondkleur en voegt tekst en/of een foto toe.
  • Of kies voor zelf knutselen met letters, een fotocollage of kindertekeningen. Alles is mogelijk met Mijn eigen slinger.

Mijn Eigen Slinger is super persoonlijk. Je hebt tal van mogelijkheden. Ter inspiratie kun je een kijkje nemen bij onze voorbeelden.

Ook mooi: bij het volgende feest vervang je gewoon de inhoud van de slinger. Zo gaat Mijn Eigen slinger een leven lang mee.