meer info

Slinger

Mijn eigen slinger is er in twee soorten. De korte versie telt 12 transparante insteekhoezen in vlagvorm en de lange 24  stuks. De slinger heeft een wit lint en wordt geleverd in een transparant opbergtasje met een blauw randje. De vulling van de slinger maak je zelf.

  • De slingers zijn op voorraad en worden geleverd per post zodra de betaling door ons ontvangen is. Met een iDeal betaling gaan ze meestal nog dezelfde dag op de post. Kortom, bestel je vandaag een slinger, dan valt deze binnen een paar dagen bij jou op de deurmat.
  • Portokosten. Helaas wordt brievenbus post steeds duurder we berekenen €4,00 verzendkosten voor de slingers binnen Nederland en naar Belgie versturen we met DPD hiervoor zijn de kosten €8,50.
  • Drukwerk bestellen. Als je drukwerk bestelt – omdat je via de uitgebreide ontwerpmodule een slinger hebt ontworpen – dan is het handig om te weten dat we twee keer in de week drukken. Op dinsdagochtend en donderdagochtend verwerken we de bestellingen. Mits ook de betaling op tijd binnen is wordt op dinsdag of donderdag gedrukt en verstuurd.
  • Bij levering even vouwen. Let op, als je kiest voor drukwerk bestellen, heb je bij levering nog een klein klusje te klaren. De vlaggen drukken we op A4 formaat. De omlijning is gerild. Dit betekent drie keer goed omvouwen en afscheuren per afdruk. We leveren het drukwerk expres op deze wijze, zodat de punten van de vlag niet kunnen beschadigen tijdens het transport.

Nieuwsgierig naar Mijn eigen slinger? Klik dan hier voor de prijzen van de diverse uitvoeringen.