veel gestelde vragen

Slinger

 

Hoe ziet de slinger eruit?

De slinger bestaat uit 12 of 24 transparante insteekhoezen, die je zelf kunt vullen. De slingers hebben een wit lint en worden geleverd in een transparant opbergtasje met blauw randje.

 

Als ik vandaag een slinger bestel, is deze dan morgen in huis?

De slingers zijn op voorraad, dus vandaag besteld is veelal morgen in huis. Heb je via de uitgebreide ontwerpmodule de vulling van een slinger gemaakt, dan kan het iets langer duren. Zie de vraag hieronder. Overigens versturen we pas jouw slinger als de betaling binnen is.

 

Als ik vandaag slingers en afdrukken bestel, zijn ze dan morgen in huis?

Bestel je tegelijkertijd een slinger en drukwerk, dan worden deze tegelijkertijd verstuurd. De ontwerpen drukken we twee keer in de week af: altijd op dinsdag of donderdag. Houd hier rekening mee bij je bestelling.

Stel je bestelt op vrijdag een slinger en drukwerk, dan gaan wij de dinsdag erna afdrukken. Woensdag of donderdag vallen dan slingers en drukwerk bij jou op de mat.

Let op, bestellingen gaan pas op de post en worden gedrukt als de betaling door ons is ontvangen.

 

Wat is het verschil tussen de uitgebreide en de eenvoudige ontwerpmodule?

Ontwerp je jouw slinger via de uitgebreide ontwerpmodule, dan kies je uit vele achtergronden en heb je eindeloos veel mogelijkheden. Onze huisdrukker print jouw ontwerp op dik papier van hoge kwaliteit. Het drukwerk, de kleuren en foto’s spatten van het papier. Dit is heel anders dan een afdruk op jouw eigen printer.

Kies je voor een ontwerp via de eenvoudige ontwerpmodule, zorg dan dat de toners van jouw printer goed gevuld zijn. Kies voor wat dikker printpapier. Het ziet er gerust mooi uit, het is alleen niet te vergelijken met de hoge kwaliteit van de uitgebreide ontwerpmodule. De eenvoudige module is overigens heel handig als je met een groepje een slinger gaat ontwerpen. Iedereen maakt een eigen ontwerp en slaat het ontwerp op als pdf. Even uitprinten, uitknippen en klaar is de slinger.

Het is aan jou waar je voor kiest. Een ontwerp op de uitgebreide manier is luxueuzer, maar daar hangt ook een ander prijskaartje aan. Dit heeft te maken met de opstartkosten bij een drukkerij. Of je nu 1 of 24 vlaggenpunten bestelt, de opstartkosten blijven gelijk.  

 

De schuifjes van de ontwerpmodule werken niet of niet goed. Wat moet ik doen?

Als de schuifjes niet goed werken, heeft dit waarschijnlijk te maken met je browser. Onder andere Safari en Google Chrome hebben moeite met de ontwerpmodule. Wat je kunt doen is een andere browser downloaden. Firefox is de browser waarin alle schuifjes het goed doen en ook de geüploade afbeeldingen goed zichtbaar zijn.

 

Het lukt me niet om afbeeldingen te uploaden in de ontwerpmodule?

Als je de afbeeldingen niet ziet bij of na het uploaden werk je waarschijnlijk met een browser – onder andere Safari en Google Chrome – die de ontwerpmodule niet ondersteunt. Wat je kunt doen is een andere browser downloaden. Firefox is de browser waarin de geüploade afbeeldingen goed zichtbaar zijn en ook alle schuifjes het goed doen.

 

Wanneer ontwerp ik 12 en wanneer 24 vlaggenpunten? Mag ik ook meer of minder ontwerpen?

Mijn eigen slinger is er in een korte en een lange versie, je kiest uit 12 of 24 vlaggenpunten. Houd hier ook rekening mee als je gaat ontwerpen, je kunt namelijk zoveel vlaggen maken en bestellen als je zelf wilt. Maar dat is niet altijd handig. Heb je een slinger met 12 punten en je ontwerp telt er 10, dan heb je straks twee lege vlaggen. Zonde. En omgekeerd, bestel je er per ongeluk teveel, dan houd je een stapel vlaggenpunten over.

Het kan daarentegen ook weer heel handig zijn om veel meer punten te bestellen dan in de slinger passen. Bijvoorbeeld als je nu al een ontwerp maakt voor meerdere feestjes. Dan bespaar je geld. De opstartkosten zijn namelijk altijd gelijk. Of je nu 1 of 48 vlaggenpunten bestelt. En ook als je de vlaggenpunten met knijpers aan een touw hangt, maakt het natuurlijk niet uit hoeveel punten je ontwerpt.

Houd er verder rekening mee dat 1 vlaggenpunt ontwerp altijd in tweevoud wordt gedrukt, omdat een slingerpunt natuurlijk een voorkant en een achterkant heeft.

 

Hoe wordt mijn ontwerp geleverd?

Als je drukwerk – jouw ontwerp – bestelt, heb je bij levering nog een klein klusje te klaren. De vlaggen drukken we namelijk op A4 formaat. De omlijning is gerild. Dit betekent drie keer goed omvouwen en afscheuren per afdruk. We leveren het drukwerk expres op deze wijze, zodat de punten van de vlag niet kunnen beschadigen tijdens het transport.

Nieuwsgierig naar Mijn eigen slinger? Klik dan hier voor de prijzen van de diverse uitvoeringen en hier voor de verkooppunten in het land.

Hoe kan ik betalen bij de webshop?

Door middel van iDEAL.

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Door middel van vooruitbetalen.

Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer  NL 81 INGB 0652745415 t.n.v. Mijn eigen slinger te Utrecht onder vermelding van je bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons binnen is. Na ontvangst van het geld gaat het pakketje dezelfde dag nog op de post.

Onder rembours

Je betaalt contant aan de postbode bij aflevering. De extra kosten hiervoor zijn €15,95. Je betaalt het totaalbedrag (het bedrag van jouw bestelling plus de €15,95) met gepast geld aan de postbode. Je kunt alleen pinnen als je het pakketje later op het postkantoor ophaalt. Levering onder rembours kan alleen als jij of de ontvanger in Nederland woont.

 

Mijn slinger is gekreukeld. Hoe krijg ik de kreukels eruit?

Schrik niet, dit is op te lossen! De slinger is gemaakt van transparant PVC, wat zacht wordt als je het warm maakt. Houd de slingerpunten even onder de warme waterstraal, dan voel en zie je dat het materiaal zacht wordt en zijn kreukels verliest.  Als je de puntjes met een handdoek droog dept en er een tijdje een zwaar voorwerp (bijvoorbeeld een boek) op legt, zijn de kreukels helemaal verdwenen en hangt de slinger er bij het volgende partijtje weer mooi bij.

 

Hoe is de uitgebreide online ontwerpmodule ontstaan?

De ontwerpmodule is gerealiseerd in nauwe samenwerking met Hipdesign. Dit is een gerenommeerde kaartenleverancier met een jarenlange ervaring. Alle beelden uit het archief komen van Hipdesign en zijn honderd procent rechtenvrij. In de uitgebreide online ontwerpmodule zijn er eindeloos veel combinatiemogelijkheden. De motieven, achtergronden en kleuren zijn divers e worden ook altijd weer aangevuld als Hipdesign een nieuw motief introduceert.

 

Hoe stel ik een vraag over Mijn eigen slinger?

Heb je een vraag over bijvoorbeeld het ontwerpen of bestellen van je slinger of de slingervulling? Stuur ons een email  en je krijgt binnen een werkdag antwoord.