zelf maken

Slinger

Wil je een unieke eigen slinger zelf maken? Bestel dan allereerst Mijn eigen slinger via onze webshop .  Je kiest uit een slinger met 12 of 24 transparante insteekhoezen. Zo! De basis ligt binnen een paar dagen op je deurmat. Nu de vulling van jouw eigen slinger nog. We hebben drie manieren voor je in de aanbieding:

Log in op Mijn eigen slinger en ontwerp online zoveel slingervlaggetjes als je maar wilt. De ontwerpmodule is zeer uitgebreid. Je kunt foto’s uploaden en kiest uit tal van achtergronden, kleuren en indelingen. De motieven – van hartjes tot bloemetjes en figuren – zijn verzorgd door Hipdesign. Is je ontwerp klaar, dan bestel je deze. Wij drukken af en bezorgen jouw eigen unieke slinger bij je thuis.

Overigens ontvang je de afdrukken altijd in tweevoud, omdat de slinger natuurlijk een voorkant en achterkant heeft.

Je kunt de slinger helemaal zelf ontwerpen, maar je kunt ook onze voorbeelden bekijken. Kies er een en vervang tekst en foto’s. Zo heb je in een mum van tijd jouw eigen slinger gecreëerd.

Vind je de uitgebreide ontwerpmodule te veel van het goede, gebruik dan de Mijn eigen slinger Eenvoudige ontwerpmodule. Hier ga je lekker snel en makkelijk te werk. Je kiest een achtergrondkleur en maakt de slingerpunt persoonlijk door een eigen foto en/of tekst. Vervolgens sla je jouw ontwerp op als pdf. Open de pdf op je computer en druk de vlag twee keer af. Twee maal omdat de slinger natuurlijk een voorkant en een achterkant heeft.

Met deze module maak je heel snel een slinger vulling die je direct af kan drukken of waarvan je de pdf kan mailen naar diegene die de coördinatie van het gezamenlijk kado op zich heeft genomen.  Heel handig als je samen een slinger maakt, voor een huwelijk, voor de juf of welk ander  persoonlijk kado dan ook !

Heb je de slinger besteld, dan zit in de bovenste transparante insteekhoes een kartonnetje. Deze kun je overtrekken op een papiersoort naar keuze en vervolgens helemaal zelf indelen. Ben je het voorbeeldkarton kwijtgeraakt, kun je  hier een pdf-bestand downloaden. Print vervolgens dit sjabloon, knip het uit en je kunt weer los met knutselen.

Het printbaar sjabloon is ook handig als basismateriaal voor de kids, of om door te mailen naar vrienden en familie! Heel handig als je samen een slinger maakt

Keer op keer te gebruiken !

Mijn eigen slinger is duurzaam en altijd geschikt voor hergebruik. Keer op keer kun je zelf een originele eigen slinger maken. Voor elk feest kun je de vakjes weer vullen met nieuwe inhoud. Het resultaat is een slinger die helemaal van jou is, maar de sterkte en uitstraling heeft van een professioneel product.